088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

  • Header1

    Voor de casemanager

Voor een casemanager bij een arbodienst

“De klant krijgt de mogelijkheid om grip te houden op alle aspecten van het verzuimproces met Absentiemanager.

Absentiemanager wordt door onze klanten altijd goed ontvangen. Het is onderdeel van het servicepakket dat wij onze klanten aanbieden. Doel van het werken met Absentiemanager, is de klant te betrekken bij het verzuimproces voor zover zij dit zelf willen. De klant krijgt de mogelijkheid om zelf grip te houden op alle aspecten van het proces met dit systeem. 

Absentiemanager is zeer gebruiksvriendelijk. We hebben met één inlog toegang tot het systeem waarin we, samen met alle betrokkenen bij het verzuimdossier, de verschillende situaties betreffende verzuim en zwangerschapsverlof kunnen inzien. 

Om onnodig verzuim te voorkomen, biedt Absentiemanager toegang tot een preventiedossier, een WGA-dossier voor de eigen risicodragers en een WAZO-dossier dat aan de laatste wetgeving voldoet om zwangerschapsverlof bij te houden. Daarnaast zijn er de gebruikelijke HRM-dossiers en een re-integratiedossier met alle UWV-documenten die we nodig hebben.

Met de gepersonaliseerde ‘workflow engine’ kunnen wij extra herinneringen instellen, zodat we nooit een actie vergeten te nemen en met de verschillende rapportages kunnen wij goed sturen in het preventiebeleid.”