088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

Verzuimbegeleiding voor uw organisatie

Bent u op zoek naar professionele verzuimbegeleiding voor uw organisatie? Dan bent u bij Absentiemanager aan het juiste adres! Met een breed netwerk aan arbodienstverleners, verzuimbegeleiders en bedrijfsartsen vindt u altijd een passende oplossing voor uw organisatie. Onze verzuimdienstverleners leveren maatwerk. Afhankelijk van de omvang van uw organisatie, de behoefte en het verzuimmodel kunt u een keuze maken uit onderstaande dienstverleners.  

Verzuimbegeleiding op maat

De resellers van Absentiemanager zijn in staat om u het gehele verzuimproces uit handen te nemen. Wanneer u juist geïnteresseerd bent in ondersteuning bij het toepassen van het eigen-regie model binnen uw organisatie, is er een ruim aanbod aan experts die u hierin kunnen begeleiden.

Arbodienstverlening

De resellers van Absentiemanager staan voor kwaliteit en leveren u dan ook uitstekende arbodienstverlening, inspelend op specifieke wensen en behoefte. Zo kunt u als organisatie met de kernactiviteiten bezig zijn en bent u toch in staat om aan alle wettelijke arboverplichtingen te voldoen. De dienstverlening is altijd in lijn met de meest actuele privacy wet- en regelgeving. 

Meer dan alleen verzuimbegeleiding?

Of bent u op zoek naar meer dan alleen verzuimbegeleiding? Denk hierbij bijvoorbeeld aan HRM dienstverlening in combinatie met verzuimbegeleiding. Absentiemanager werkt samen met accountants en advieskantoren. Deze dienstverleners zijn bij uitstek geschikt om u te begeleiden op het gebied van verzuim. Zij kennen uw organisatie en medewerkers, waardoor deze specialisten u het beste van informatie kunnen voorzien.

Zie hieronder een greep van onze resellers

Arbodienstverleners   Accountants
Brinqer Flynth
Insucare BDO
Verzuimland Bentacera
Jansen & De Vries Green Accountants
Bedrijfsartsenpost Grant Thornton
Leuk Personeel Facet