088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

  • Header1

    Altijd zicht op de actuele verzuimsituatie binnen uw organisatie

Absentiemanager in het kort

Absentiemanager is de verzuimapplicatie voor iedere organisatie met personeel! Met de software van Absentiemanager heeft u altijd zicht op de actuele verzuimsituatie binnen uw organisatie. Naast het vastleggen van verzuimdata, is Absentiemanager een analyse- en sturingsinstrument bij de aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Absentiemanager verbindt interne- en externe partijen die betrokken zijn bij verzuim in een virtueel verzuimteam. Dossiers, workflows, protocollen en informatiestromen zijn centraal opgeslagen in de Cloud en toegankelijk voor geautoriseerde partijen zoals de arbodienstverlener, bedrijfsarts en HRM-medewerker. Met Absentiemanager weet u zeker dat de managers en relevante externe partijen tijdig op de hoogte zijn van de juiste informatie.

Effectief en veilig verzuimmanagement, dat is waar Absentiemanager voor staat! Actiepunten met betrekking tot de Wet Verbetering Poortwachter zijn standaard aanwezig. Met Absentiemanager voldoet u gemakkelijk aan uw wettelijke verplichtingen en tegelijkertijd heeft u controle over de actuele verzuimsituatie.

Absentiemanager wordt specifiek voor uw organisatie ingericht en aanpassingen zijn in een handomdraai uitgevoerd. Wordt er bijvoorbeeld een nieuwe manager aangesteld of komt er een nieuwe vestiging bij? Dan is dit in slechts een paar klikken geregeld.