088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

  • Header1

    Voor de horeca

Verzuimmanagement voor de horeca

“In onze branche doen wij onze administraties over het algemeen zelf. Voordat ik met Absentiemanager werkte, hield ik al mijn zaken bij in verschillende programma’s. Dit was zeer tijdrovend en ik maakte regelmatig fouten, wat irritatie onder mijn medewerkers opleverde." 

Personeelsplanning, het urenbeheer, de verloning en het verzuimmanagement zijn essentiële elementen binnen uw bedrijfsvoering. Toch is dit niet waar u mee bezig wilt zijn. Om het u gemakkelijk te maken is er een ruim aanbod aan software die processen zoals de personeelsplanning en het urenbeheer vergemakkelijken. Helaas is deze software over het algemeen niet aan elkaar gekoppeld. Waardoor snel fouten worden gemaakt in de registratie van gegevens. Dit leidt in sommige gevallen tot cruciale fouten, bijvoorbeeld het foutief uitbetalen van medewerkers.

Om fouten te voorkomen en tijd te besparen is Absentiemanager niet alleen toegankelijk voor het registreren en managen van verzuim, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een directe koppeling te maken tussen uw salarisadministratie en planningssysteem. Hierdoor voert u in één softwarepakket gegevens in, waarna het gesynchroniseerd wordt met gegevens uit de andere pakketten. Loket.nl en Nostradamus hebben de handen in elkaar geslagen om dit voor u te bewerkstelligen!