088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

  • Header1

    Efficiënte bedrijfsvoering met appintegraties!

KOPPELEN MET UW HRM SOFTWARE EN UW ARBODIENST

Uw HRM-systeem beschikt over actuele werknemersgegevens. Dit HRM-systeem kan hierdoor als bron van informatie dienen voor de ondersteuning van personeelsplanning en verzuimbeheer met Absentiemanager. Absentiemanager koppelt en synchroniseert eenvoudig met allerlei bronsystemen. Deze koppeling met andere applicaties wordt handmatig of geheel geautomatiseerd gerealiseerd, tegen lage kosten en snelle implementatietijden. Hierdoor is uw verzuimsysteem – Absentiemanager – altijd up to date!

Voor het invoeren van ziek- en herstelmeldingen in uw verzuimsysteem is het essentieel dat Absentiemanager beschikt over volledige, correcte en actuele personeelsgegevens. Deze personeelsgegevens zijn door de synchronisatie van uw HRM-systeem en verzuimsysteem afkomstig uit het HRM-systeem. Dit betekent dat uw HR-managers gegevens slechts één keer invoeren, waarmee tijd en dus geld bespaard wordt. Dat geld is makkelijk verdiend!

Naast de synchronisatie met HRM-gegevens kunt u ook de verzuimgegevens van Absentiemanager terugkoppelen naar het bronsysteem ten behoeve van bijvoorbeeld de loonadministratie of personeelsplanning. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het werkelijk verzuim, wat direct vertaald wordt naar uw relevante systemen!