088 1 888 888 |  info@absentiemanager.nl |  |  | 

  • Header1

    We helpen u graag onderweg!

  • Zorgeloos Verzuimmanagement..

    Onverzuimbaar

 Overstap Service

Overstap Service

Stap nu gemakkelijk over op Absentiemanager! Onze medewerkers helpen u bij het importeren van gegevens en de verzuimhistorie. Uw overstap is in een handomdraai geregeld, zonder het verlies van huidige gegevens!
 Ondersteuning

Ondersteuning

Houd het beheer van uw verzuimapplicatie in eigen handen of laat u ontzorgen en besteed uw beheer uit aan de medewerkers van Absentiemanager. Uw vaste contactpersoon denkt met u mee en de helpdesk staat voor u klaar bij vragen of problemen!
 Opleidingen

Opleidingen

Absentiemanager verzorgt graag de training van uw gebruikers en/of beheerders. Ook voor training van uw leidinggevenden op het gebied van verzuimbeheer en het voeren van verzuimgesprekken bent u bij ons aan het juiste adres, wij introduceren u graag bij onze partners!
 Integratie en koppelingen

Integratie en koppelingen

Absentiemanager wordt eenvoudig gekoppeld aan alle bekende HRM-applicaties. Het synchroniseren van gegevensbestanden kan automatisch ingesteld worden en voorkomt dubbel gegevensbeheer. U voorkomt fouten!
 Implementatie

Implementatie

Met een implementatieplan wordt uw verzuimprotocol zorgvuldig geïmplementeerd binnen Absentiemanager. Het verzuimprotocol wordt vertaald naar de instellingen van Absentiemanager. Gebruikersrollen worden ingesteld net als alles wat aan de orde komt in uw bedrijfsspecifieke omgeving.
 Migratie

Migratie

Bij wijziging van uw HMR-systeem is migratie naar een ander HRM-systeem geen enkel probleem. Deze migratie vindt ongemerkt plaats. De koppeling met uw oude HRM-systeem wordt vervangen door een andere koppeling. Uw gebruikers merken niets van deze wijziging!